Welkom

splash3

Nieuws

De Dolfijn vervroegd opgeknapt

Na het debacle rondom de plannen voor een nieuw zwembad annex ijsbaan heeft de gemeente Hoogeveen besloten om groot onderhoud te plegen aan zwembad De Dolfijn.

Voor het groot onderhoud wordt in 2020 ruim 320.000 euro uitgetrokken. Dit was reeds beschikbaar gesteld in de gemeentelijke begroting.

In januari 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om een onderzoek uit te laten voeren naar zwembad De Dolfijn.

Uit het onderzoek kwam naar voren dat de  huidige staat van het zwembad nog niet in het geding is (meer dan 50 jaar) maar dat bepaalde onderdelen verouderd zijn en die moeten nu vervangen worden.

De werkzaamheden stonden voor oktober dit jaar gepland en zijn nu vanwege het coronavirus en de gedwongen sluiting naar voren gehaald.

Over de toekomst van het zwembad wordt nog geen besluit genomen. Daarover wordt voor de zomer een voorstel voorgelegd aan de gemeenteraad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl