Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Broekberg, het grote onbekende zwembad

Er zijn van die zwembaden, ze zijn er maar je hoort er nooit iets over. Openluchtzwembad De Broekberg in Wanssum is zo’n bad.

Het zwembad wordt sinds 2014 gerund door vrijwilligers en dat wordt nu beloond door de gemeente Venray waardoor De Broekberg minimaal tot 2026 open blijft.

Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers uit Wanssum zetten zich ieder jaar in om de inwoners de gelegenheid te geven om te kunnen zwemmen.

De vrijwilligers verzorgen naast de exploitatie onder andere het toezicht, de schoonmaak en het technisch onderhoud van het 55 jaar oude zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.