Welkom

splash3

Nieuws

Zwembad De Boskuul overgedragen aan NL-Groep

De gemeente Rijnwaarden heeft met de NL-groep uit Zeddam overeenstemming bereikt over de overdracht van zwembad De Boskuul in Lobith. In juli 2016 besloot het college van B & W om zwembad De Boskuul per direct te sluiten in verband met de bouwkundige staat van het zwembad.

Verschillende externe partijen hebben een aanbod gedaan en de gemeente heeft met ieder van de partijen gesproken en hun bod onderzocht. Uit dit onderzoek blijkt dat er met name toekomst is voor het zwembad als het in combinatie met het naastgelegen fitnesscentrum wordt geëxploiteerd.

De  NL-groep heeft niet alleen financieel de aantrekkelijkste aanbieding gedaan, maar kan doordat het al overeenstemming heeft over het verwerven van het naastgelegen fitnesscentrum ook de beste condities bieden voor een duurzaam voortbestaan van zowel het zwembad als het fitnesscentrum.

Het voorstel moet nog wel goedgekeurd worden door de gemeenteraad. Als de gemeenteraad tijdens die vergadering instemt met de verkoop, dan kan het zwembad medio januari 2017 weer in gebruik genomen worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl