Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Team De Boetzelaer zet er vaart achter

De alles verwoestende brand in Monster van zwembad De Boetzelaer staat nog vers in het geheugen maar het eerste schetsontwerp voor een nieuw zwembad is al gemaakt.

‘Het zal een iconische accommodatie worden in de vorm van een rots en de trots van het Westland gaan worden’, staat te lezen op de website van De Boetzelaer, zie bovenstaande foto.

Of het uiteindelijk deze vorm gaat krijgen valt nog te bezien maar het toont wel de motivatie aan van het team. Op de website van het zwembad staat ook te lezen dat het ontwerp binnenkort zal worden gepresenteerd.

Bijna twee maanden geleden brandde het zwembad tot grond toe af. Direct daarna werd er een crowdfunding actie opgezet die al meer dan 23.000 euro heeft opgeleverd. De verzekering dekt de schade voor wederopbouw alleen zal er nog wel geld bij moeten.

De bevlogen zwembaddirecteur Peter Wielaart zou dit jaar met pensioen gaan maar blijft nu aan tot dat het nieuwe zwembad in 2021 opengaat. De Boetzelaer was één van de grootste attracties van het Westland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het meest bizarre zwembad ter wereld

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.