Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Politie grijpt hard in na overlast in zwembad

Het warme, zeg maar hete weer, zorgt ook weer voor korte lontjes onder jeugdige bezoekers van zwembaden.

Bij openluchtzwembad De Berkel in Almen veroorzaakte een groep van twintig jongeren overlast.

Hierdoor voelde de zwembadmedewerkers zich genoodzaakt om de politie in te schakelen.

De groep werd hierna door de politie uit het zwembad verwijderd. Eén jongen weigerde zijn naam op te geven en kon zich ook niet identificeren en werd aangehouden.

De groep in kwestie ging later verhaal halen bij het politiebureau in Zutphen. Om de groep te verwijderen moesten agenten gebruik maken van pepperspray en wapenstok.

Meerdere agenten waren nodig om de groep jongeren uiteindelijk te laten vertrekken.

Er waren ook ouders aanwezig bij het politiebureau en een van de ouders is aangehouden omdat ze de aanhouding van haar zoon belemmerde.

Op social media  is een video geplaatst van een omstander die de aanhouding laat zien.

Alles in ogenschouw nemend lijkt het af en toe wel het Wilde Westen in Nederland.

A&P

Zwembaden

De Boetzelaer Monster

Zwembad De Boetzelaer in Monster staat op de zevende plaats van de ranglijst van best bezochte attracties in Zuid-Holland. Dat blijkt uit de nieuwe top 25 van het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme. Jaarlijks trekt De Boetzelaer bijna 329.000 bezoekers. Hoewel de Zuid-Hollandse attracties gemiddeld vier procent minder bezoekers mochten ontvangen, steeg casino het aantal bezoekers van De Boetzelaer licht, want in 2011 trok het zwembad bijna 1.500 meer bezoekers dan het jaar ervoor.

Ruim 10 miljoen bezoekers hebben inmiddels kunnen genieten van alles wat De Boetzelaer te bieden heeft en dat is heel veel. Zwemles, baby/peuterzwemmen, 50 instuif en aerobic, recreatief en banen zwemmen, aqua zumba, jogging, zwemmen voor zwangeren, medisch zwemmen en niet te vergeten de spelinstuiven en discozwemmen voor de jeugd gecombineerd met verjaardagsfeestjes. De bezoekers variëren in leeftijd van 0 tot 90 jaar en er is voor iedereen wat te beleven.

www.deboetzelaer.nl

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.