Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Boetzelaer moet nu al op zoek naar nieuwe directeur

Troonopvolger Frank Haagsma van de legendarische oud zwembaddirecteur Peter Wielaart is na vier maanden vertrokken bij de uit de as herrezen zwembad De Boetzelaer in Monster.

Het bleek in de praktijk toch lastiger te zijn om in de voetsporen te treden van de oud-directeur van De Boetzelaer.

Onder Wielaart werd het zwembad bestuurd door vrijwilligers en Haagsma wilde een nieuwe bedrijfscultuur invoeren wat niet door de medewerkers werd gewaardeerd.

Frank Haagsma heeft nu noodgedwongen, maar wel in goed overleg, afscheid genomen vanwege een verschil in inzicht aangaande de bedrijfsvoering.

De nieuwe Boetzelaer is in twee jaar tijd na de alles verwoestende brand voor 13 miljoen euro gebouwd en ging vier maanden geleden officieel open.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.