Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Boetzelaer in Monster volledig uitgebrand

Zwembad De Boetzelaer in Monster is gisteravond volledig uitgebrand. De brandweer was snel ter plaatse maar kon weinig uitrichten.

De brand ontstond in een frisdranken apparaat waarna er een explosie plaatsvond en de brand zich snel verplaatsten. Vanwege het directe gevaar moest de brandweer zich terugtrekken.

Omdat De Boetzelaer niet met chloor werkt maar met zoutelekrolyse voor desinfectie zijn er geen chloor en zoutzuurgassen bij de brand vrijgekomen.

Het zwembad trok per jaar rond de 330.000 bezoekers en was daarmee één van de beste bezochte en populairste attracties van Zuid Holland.

Ontdaan reageerde directeur Peter Wielaart dat zijn levenswerk na bijna 45 jaar in vlammen is opgegaan. Hij gaat uitgerekend dit jaar met pensioen.

boetzelaer

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.