Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Blauwe Golf investeert in twee nieuwe glijbanen

De Blauwe Golf in Leeuwarden is het subtropische zwembad van Leeuwarden. Iedere vijf jaar worden er investeringen gedaan om het zwembad weer up to date te maken.

Volgend jaar maart start een verbouwing bij het zwembad in Leeuwarden en wordt onder andere de oude glijbaan na 25 jaar vervangen.

Om de jongeren voor het zwembad te behouden en nieuwe aan te trekken krijgt zwembad De Blauwe Golf maar liefst twee nieuwe glijbanen.

Er komt een glijbaan van meer dan 40 meter voor de allerkleinsten en een interactieve glijbaan van 80 meter voor de jeugd.

De  laatste glijbaan is helemaal van deze tijd, met onder andere: snelheidsmeting, licht- en geluidseffecten, een puntensysteem en er wordt een foto gemaakt, die later op de eigen mobiel is te zien.

De realisatie van de glijbanen maakt onderdeel uit van een verbouwingssplan van totaal 550.000 euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.