Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

De Beerze Bulten blijft verrassen en vernieuwen

Om bezoekers te blijven trekken zal er de komende jaren veel geïnvesteerd worden in het upgraden van de zwembaden bij vakantieparken, bungalowparken en campings.

De Beerze Bulten in Beerze is al jaren een camping dat zich duidelijk onderscheidt en constant investeert in kwaliteit en vernieuwing. Het binnenbad ondergaat nu een renovatie en uitbreiding met het oog op het komende campingseizoen van 2018.

Zo worden de twee peuter/kinderbaden gecombineerd tot één groot, uitdagend kinderbad met veel nieuwe attracties. Daarnaast wordt de totale oppervlakte van het zwemparadijs uitgebreid.

Ook wordt er grootschalig onderhoud uitgevoerd en de klimaat van het zwemparadijs wordt verbeterd. En als kers op de taart komt er zowel onder- als bovenwater LED verlichting met verschillende RGB kleuren en een nieuw geavanceerd geluidsysteem.

beerze

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.