Welkom

splash3

Nieuws

De Algemene Verordening Gegevensbescherming komt er aan

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht. Deze wet is de opvolger van de Wet Bescherming Persoonsgegevens die nu wordt gehanteerd en is een nieuwe Europese maatregel.

Dit betekend concreet dat er meer verplichtingen komen om met persoonsgegevens om te gaan. De nadruk komt te liggen op de verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat men zich aan de wet houdt.

Dat vergt een gedegen voorbereiding voor iedere organisatie en hiervoor is een 10 stappen actieplan opgesteld. Deze interactieve tool is ontwikkeld in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De AVG vereist een veel betere verantwoording van gegevensverwerkingen, zoals bijvoorbeeld met het afsluiten van abonnementen en  meerbaden kaarten bij zwembaden.

In de praktijk betekend het ook dat de verwerking van gegevens alleen rechtmatig is als aan de voorwaarden uit de wet is voldaan, zoals het toestemming geven voor specifieke doeleinden.

Dus mogen de gegevens van personen niet zomaar worden gebruikt voor allerlei doeleinden tenzij er duidelijk van te voren toestemming wordt gegeven. De implantatie van de nieuwe wet zal nog aardig wat voeten in de aarde krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl