Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Dag van de Duurzaamheid

Zwembaden zijn in Nederland een voorbeeld geworden van duurzaamheid. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring in Rotterdam neemt bijvoorbeeld deel aan de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Als één van de ‘groenste zwembad van Nederland’, organiseert het zwembad activiteiten die in het teken staan van duurzaamheid.

Op de Dag van de Duurzaamheid laten particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is en wat zij doen om te komen tot een duurzamere samenleving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.