Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Daadkracht en duidelijkheid in Twenterand

Binnen de gemeente Twenterand is er een akkoord bereikt over hoe het nu verder moet de zwembaden in de regio. Door daadkrachtig optreden van de twee belangrijkste partijen komt er een nieuw overdekt zwembad bij het huidige zwembad De Stamper in Vriezenveen. Aquapark De Zandstuve in Vroomshoop en het geprivatiseerde openluchtbad De Groene Jager in Den Ham worden met duurzame investeringen toekomstbestendig gemaakt.

De eerdere plannen voor een nieuw overdekt zwembad op een andere locatie zijn te duur en de risico’s zijn groter dan nieuw te bouwen bij De Stamper. Met name de al aanwezige infrastructuur, eigendom van gronden en de aanwezige voorzieningen, hebben daarom de doorslag gegeven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.