Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Cursus auto te water

Om mensen te laten ervaren wat er gebeurt wanneer ze met een auto te water raken, wordt er bij zwembaden speciale training gegeven onder de naam ‘auto te water’. De trainingen worden meestal georganiseerd door de EHBO, een duikvereniging en begeleid door de reddingsbrigade. In een speciale auto gaat men vanuit het ondiepe gedeelte naar het diepe deel toe van het zwembad. Om vervolgens ervoor te zorgen dat men zichzelf bevrijd uit de auto. Voorafgaande aan de praktijk wordt de theorie doorgenomen. Als men geen speciaal geprepareerde auto heeft dan gebruikt men een auto die is ontdaan van alle olie en remvloeistoffen zodat uiteraard het zwemwater schoon blijft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.