Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Crowdfundingsactie ALS patiënt voor zwembadlift

De IJsselsteiner Karo Murk is een crowdfundingsactie gestart om een zwembadlift aan te schaffen voor openluchtzwembad Het Knopenbad in Montfoort.

De 48-jarige Karo Murk heeft al sinds 2000 de spierziekte ALS en hij gaat steeds verder achteruit. De IJsselsteiner zit in een rolstoel omdat zijn spieren verslappen en zijn spraak ook steeds slechter wordt.

Omdat hij zich gemakkelijker kan bewegen in het water en iets vrijer voelt is hij zelf deze actie opgestart. Het Knopenbad in Montfoort heeft jaren een zwembadlift gehad, maar die is allang stuk en versleten.

De prijs voor een zwembadlift is ongeveer 10.000 euro. Geld wat Het Knopenbad niet direct beschikaar heeft, het zwembad wordt gerund door een stichting en vrijwilligers.

Daarom is de inzamelingsactie opgestart om een mobiele zwembadlift aan te kunnen schaffen voor Het Knopenbad. Als het lukt kunnen straks ook andere mensen met een beperking gebruikmaken van de zwembadlift.

Voor de crowdfundingsactie is een Facebookpagina opgericht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.