Welkom

splash3

Nieuws

Crowdfunding creëert maatschappelijke betrokkenheid

Door het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven via een crowdfundingscampagne wordt die betrokkenheid ook heel zichtbaar. De initiatieven verschijnen bijvoorbeeld regelmatig in de media en daarvan profiteren ook degene die doneren.

Maar het gaat niet alleen om het doneren van geld. Zo heeft openluchtzwembad ‘De Sawn Stjerren’ in Hallum bijvoorbeeld een actie gehad om nieuw gereedschap voor onderhoud te realiseren.

Het bedrijfsleven kan daar zijn steentje in natura aan bijdragen. Doneren kan dus ook met kennis of goederen. Deze actie is bijvoorbeeld mogelijk gemaakt via civic crowdfunding.

Door crowdfunding wordt heel zichtbaar welke projecten draagvlak hebben. En dat maakt de initiatieven sterker. Ze krijgen de kennis en mogelijkheden om het zelf te doen. Het werkt ook versterkend en zorgt voor verbinding.

Zwembaden zijn zeker voor crowdfunding geschikt omdat ze een maatschappelijk doel dienen. Laatst was een crowdfunding actie bij zwembad De Hoevert ook heel succesvol. In korte tijd werd meer dan 10.000 euro opgehaald.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl