Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Crowdfunding actie voor interactieve waterglijbanen

Het Nederlandse bedrijf  iSlide, bekend van de interactieve waterglijbanen, heeft een crowdfunding actie opgezet om verder te groeien. Kort na de introductie van de campagne hebben investeerders al ruim de helft van het benodigde investerings bedrag toegezegd.

iSlide is een onderdeel van het welness-bedrijf The Art of Living Well, dat al veel langer producten maakt voor zwembaden, hotels en sportscholen. Na de eerste 12 glijbanen te hebben omgetoverd tot een iSlide hoopt het bedrijf volgend jaar nog eens 20 projecten te voltooien, verspreid door heel Europa.

Om haar snelle groei in goede banen te leiden wil iSlide via Collin Crowdfund € 250.000,- ophalen in de vorm van een driejarige lening met een vaste rente van 7%. Dit geld wordt primair gebruikt voor software-, productontwikkeling en marketing. Iedereen kan – na eenmalige en kosteloze registratie bij Collin – vanaf € 500,- investeren in iSlide. iSlide is het zevende project dat is gepubliceerd op het online platform.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.