Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Cranendonck kiest voor lokale privatisering De Zuiderpoort

De gemeente Cranendonck is een exploitatieovereenkomst aangegaan voor  sportcomplex De Zuiderpoort in Budel. Met de overeenkomst is de privatisering van het sportcomplex een feit. Het zwembad en de turn- en sporthal in Budel gaan over naar een nieuwe exploitant.

Deze keer komt de exploitatie niet in handen van één van de grote landelijke partijen maar is er gekozen voor een lokale exploitant, de eigenaar van een kinderopvang en sportcafé. Na een zorgvuldig traject van voorbereiding heeft de gemeenteraad unaniem hiertoe besloten.

Tevens gaat de gemeente investeren in aanpassingen zodat het sportcentrum weer eigentijds en toekomstbestendig wordt. Het Zuiderpoortbad is onderdeel van het multifunctionele sportcomplex en bestaat uit een wedstrijdbad, instructiebad en heeft buiten twee recreatiebaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.