Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Cranendonck kiest voor lokale privatisering De Zuiderpoort

De gemeente Cranendonck is een exploitatieovereenkomst aangegaan voor  sportcomplex De Zuiderpoort in Budel. Met de overeenkomst is de privatisering van het sportcomplex een feit. Het zwembad en de turn- en sporthal in Budel gaan over naar een nieuwe exploitant.

Deze keer komt de exploitatie niet in handen van één van de grote landelijke partijen maar is er gekozen voor een lokale exploitant, de eigenaar van een kinderopvang en sportcafé. Na een zorgvuldig traject van voorbereiding heeft de gemeenteraad unaniem hiertoe besloten.

Tevens gaat de gemeente investeren in aanpassingen zodat het sportcentrum weer eigentijds en toekomstbestendig wordt. Het Zuiderpoortbad is onderdeel van het multifunctionele sportcomplex en bestaat uit een wedstrijdbad, instructiebad en heeft buiten twee recreatiebaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.