Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Coronamaatregelen in de zwembaden bijna verleden tijd

De laatste corona versoepelingen gaan aanstaande zaterdag in en dat betekend dat alle regels min of meer verleden tijd zijn.

Ook bij de zwembaden is dat het geval. De enige restrictie die er nog is, is op het gebied van de horeca.

Bezoekers moeten in de horeca een QR-vaccinatiecode kunnen tonen of het bewijs van een negatieve test laten zien als ze willen zitten om wat te gaan eten of drinken.

Voor afhalen geldt dat weer niet. Daar moet de horeca wel een speciaal afhaal loket of gelegenheid voor creëren of via een buitenterras bijvoorbeeld.

Of dat allemaal gaat werken valt te bezien. Want wie gaat de controles uitvoeren, er is al een groot tekort aan personeel. En wat doe je met mensen die weigeren om een bewijs te tonen?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.