Welkom

splash3

Nieuws

Controles plafondcontructies krijgen steeds grotere gevolgen

Sinds het ministerie van Wonen de verantwoordelijkheid voor het vervangen van ondeugdelijk rvs materiaal in plafonds bij de gemeenten heeft neergelegd komen er steeds meer verontrustende zaken aan het licht.

De gevolgen van de maatregelen om de veiligheid bij zwembaden te vergroten worden steeds meer zichtbaarder. Het een haalt het ander uit en dat begint al aardig in de papieren te lopen.

Bij recente controles is gebleken dat het niet meer alleen gaat om de plafonds zelf gaat maar ook om andere onderdelen die direct of indirect verband houden met de plafondconstructie.

Door deze gebouwen inspecties worden gemeenten genoodzaakt om ingrijpende renovaties uit te voeren en dat gaat in de tonnen lopen. Er zijn recentelijk gevallen te melden in Bergen op Zoom en Roosendaal en nu ook in Leeuwarden.

Naast het plafond van zwembad De Blauwe Golf moet ook het luchtbehandelingskanaal worden vervangen. Met als gevolg dat het zwembad een lange periode dicht moet. Vaak nemen deze renovaties veel tijd in beslag en dat zorgt ook voor inkomstenderving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl