Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Controle QR-code van ongevaccineerde ouders blijft

Er is in het land beroering ontstaan na de positieve uitspraak van de voorzieningenrechter Midden-Nederland over het niet controleren van QR-codes bij zwemschool De Winter in Hilversum.

Zwemschool De Winter spande een kort geding aan tegen de gemeente Hilversum omdat het een dwangsom opgelegd had gekregen vanwege het weigeren te controleren van QR-codes van wegbrengende ouders.

In een aantal gemeenten dachten de vooral religieuze politieke partijen dat deze uitspraak voor heel Nederland zou gelden. Zoals algemeen bekend laten streng gelovigen zich niet vaccineren tegen corona.

Maar niets is minder waar, de uitspraak van de rechter geldt alleen voor zwemschool De Winter en niet alle zwembaden in Nederland, aldus het ministerie van VWS in een verklaring.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.