Welkom

splash3

Nieuws

Contracten lopen af, onderhandelingen kunnen starten

Diverse exploitatie contracten met private ondernemers lopen de komende periode af. In Grave bijvoorbeeld met exploitant Laco. Deze kan volgens het contract het zwembad en de sporthal per 1 september 2017 overnemen voor slechts 45 eurocent.

Grave was één van de eerste sportcomplexen die Laco destijds ging exploiteren. De exploitant is al sinds 1987 actief en beheert meer dan 40 sportaccommodaties.

De onderhandelingen met de gemeente kunnen gaan starten en het zal nog aardig wat voeten in de aarde gaan krijgen. Vanuit het bestaande contract zijn er diverse opties mogelijk om de exploitatie voort te zetten.

De gemeente Grave draagt op dit moment jaarlijks 165.000 euro bij in de exploitatie van het sportcentrum. Het college van B en W denkt in het najaar van dit jaar met een voorstel bij de gemeenteraad te komen en dan kunnen de onderhandelingen starten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl