Welkom

splash3

Nieuws

Contra-expertise, herinspectie en heropening

Nadat De IJzeren Man in Weert van de zomer was geïnspecteerd op corrosievorming en vanwege het daaruit voortkomend inspectierapport per direct vorige week is gesloten, gaat het 25-meterbad en het instructiebad deze week weer open, de heropening van het recreatiebad gaat langer duren.

Er is afgelopen weekend een contra-expertise uitgevoerd om te beoordelen of in het eerste inspectierapport niets over het hoofd is gezien en om te bepalen welke onderdelen vanwege de veiligheid direct moeten worden aangepakt.

Aan de hand van deze contra-expertise laat de gemeente een herinspectie uitvoeren bij De IJzeren Man. De gemeente verwacht dat de herinspectie snel uitgevoerd kan worden en dat de twee eerder genoemde baden weer open kunnen.

De gemeente had ook al, voordat het inspectierapport uitkwam, via regulier onderhoud een aantal onderdelen aangepast en bouten en moeren vervangen. Het voornaamste onderdeel is nu de ophangconstructie van het dak van het recreatiebad en de daarbij behorende bevestigingsmaterialen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl