Welkom

splash3

Nieuws

Continue innoveren zorgt voor een positief resultaat

Gelukkig is er af en toe ook goed nieuws te melden uit zwembadland. Zwem- en recreatiebad Tropiqua in Veendam heeft in 2022 ruim 260.000 bezoekers mogen ontvangen.

Na twee coronajaren met verschillende beperkende maatregelen zijn de bezoekersaantallen weer bijna terug op het niveau van voor corona.

Zwembad Tropiqua verwacht dit jaar een toename van het aantal bezoekers onder meer door het aanbieden van nieuwe activiteiten.

Nieuw in 2023 is dat de toegang tot de saunazone is toegevoegd aan het reguliere entreekaartje of zwemabonnement. Iedere bezoeker vanaf 18 jaar kan in badkleding gebruikmaken van de diverse sauna’s.

Daarnaast biedt het zwembad voor de kinderen tot vier jaar een nieuwe module aan: ‘Samen op les’. Dit is een zwemles waarbij de ouder of begeleider zelf zwemles geeft aan het kind, onder begeleiding van een zwemcoördinator.

Het is een leuke en ontspannen manier om de kinderen kennis te laten maken met de zwemlessen en goed voor de band tussen ouder en kind. De kinderen stromen vanuit ‘Samen op les’ door naar de reguliere zwemles en halen over het algemeen sneller hun diploma.

Door constant te vernieuwen is Tropiqua al jaren één van de topattracties van Groningen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl