Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Conflict dreigt in verband met aanbesteding De Stok

Met de aanbesteding van de exploitatie van het Roosendaalse zwembad De Stok is er een conflict ontstaan tussen het college van B & W en de huidige exploitant Eigendom BV. Volgens Eigendom BV kan de gemeente alleen als aandeelhouder haar aandelen verkopen, maar niet de exploitatie aanbesteden.

Het college van B & W van de gemeente Roosendaal heeft het principe-besluit genomen om zwembad De Stok te gaan privatiseren. Daartoe is november vorig jaar de aanbestedingsprocedure gestart. Voor zwembad De Stok is aangegeven dat een andere exploitatievorm gezocht gaat worden met behoud van een basisniveau van dienstverlening. Door de privatisering van zwembad De Stok kan gedeeltelijk invulling worden gegeven aan de bezuinigingsopgave op sport, recreatie en cultuur die is beschreven in de Kadernota 2014.

De Stok is een zwembad dat onder meer bestaat uit de volgende voorzieningen:
• Een recreatiebassin met verschillende welnessvoorzieningen;
• Een 25 meter wedstrijdbassin;• Een doelgroepenbassin met beweegbare bodem;
• Diverse zwemvoorzieningen in de open lucht, zoals een familiebad, een wedstrijdbad, een speelbassin en verschillende glijbanen;
• Een horecavoorziening.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.