Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Concurrentie vervalsing in Zuidplas?

Zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen sleept de gemeente Zuidplas voor de rechter. De eigenaar van het particuliere zwembad is van mening dat hij een oneerlijke strijd voert tegen de twee gemeentelijke zwembaden in de regio.

Met de invoering van de wet Markt en Overheid zou de gemeente Zuidplas in overtreding zijn omdat de twee gemeentelijke zwembaden De Zuidplas in Moordrecht en het Polderbad in Nieuwerkerk tonnen subsidies krijgen. Hierdoor moet het particuliere zwembad in Zevenhuizen blijven concurreren. De ondernemer is al 3 jaar, zonder enig resultaat, aan het vechten tegen de concurrentie vervalsing.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.