Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Compleet concept om fit te worden en af te slanken

Bij zwembad Overboord in Dronten gaat men eerdaags starten met een nieuw fit & slank concept. Deelnemers kunnen drie maanden onbeperkt aquasporten in combinatie met een gezonde levensstijl.

De begeleiding bestaat uit een team van instructeurs van het zwembad, fysiotherapie en een voedingsadviseur. De deelnemers maken tijdens kennis met verschillende aquasporten, zowel in groepsverband als individueel.

Voor een vast tarief kan men dus onbeperkt gebruikmaken van dit totaal concept. Voor meer informatie over dit complete concept, klik hier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.