Welkom

splash3

Nieuws

Commerciële zwemlesbaden dienen ook een maatschappelijk belang

Het blijft een grijs gebied als we het hebben over de commerciële zwembaden die zwemles geven. Terwijl de openbare gemeente zwembaden met allerlei steun overeind worden gehouden, komen deze zwembaden niet in aanmerking voor steun.

Eigenlijk klopt dat niet omdat ze ook een maatschappelijke functie verrichten door zwemles te geven. Jeroen Peek en Ingrid Vulto van zwembad De Startsprong vragen de gemeente Houten om hulp om het hoofd boven water te houden.

Het is eigenlijk niet te verkopen dat De Startsprong nu als commerciële bedrijf gezien wordt waardoor ze geen aanspraak maakten op de hulp die andere maatschappelijke instanties wel ontvangen.

Het zwembad is al door corona in de problemen gekomen en wordt nu extra getroffen door de crisis waarin we ons nu bevinden. Er zijn al meer dan 1000 handtekeningen opgehaald en die worden voor een raadsvergadering overhandigd aan de wethouder.

De politiek is nu aan het woord om het zwembad te helpen zodat De Startsprong in Houten zwemles kan blijven geven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl