Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Center Parcs gaat weer open maar wel met regels

Als enige van de grote vakantieparken sloot Center Parcs bij de start van het coronavirus volledig haar deuren. Het was niet meer mogelijk om de parken naar behoren te exploiteren.

Er zijn wel maatregelen getroffen die men voorlopig blijft hanteren. Zo zullen de vakantiewoningen die dicht op elkaar staan, niet gebruikt worden. En de restaurants zijn voorlopig alleen open voor afhalen.

De zwembaden zijn altijd al een belangrijk recreatief element op de parken. Als die gesloten zijn mis je iets extra om de gasten te kunnen vermaken.

Zwemmen kan weer maar alleen in een tijdslot om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de zwembaden zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.