Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Center Parcs dicht andere parken blijven gewoon open

Terwijl Center Parcs al haar parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk heeft gesloten vanwege het coronavirus, blijven andere grote parken gewoon open.

Landal GreenParks houdt de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten maar blijft wel gewoon open. Wel heeft Landal de faciliteiten als restaurants, zwembaden, bowlingbanen en Kids Clubs gesloten.

De parken van Roompot zijn ook open en het bedrijf volgt het landelijk beleid die is gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken. Wel zijn de zwembaden, wellness, restaurants en andere faciliteiten tot 6 april gesloten.

Droomparken is ook nog gewoon open maar het bedrijf heeft wel de zwembaden, wellness en horeca gesloten.

Center Parcs heeft er dus voor gekozen om compleet dicht te gaan terwijl de andere parken gewoon open blijven.

Je kunt je afvragen wat je nu op een vakantiepark moet zoeken als je geen gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Voor de natuur waarschijnlijk?

Maar je zult maar geboekt hebben en niet kunnen annuleren. Degene die al geboekt hebben bij Center Parcs krijgen een voucher om later de vakantie in te halen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.