Welkom

splash3

Nieuws

Campagne zwembranche is mosterd na de maaltijd

In een jaar tijd van corona hebben we niets gehoord van de grote partijen binnen de zwembranche. Alleen een kleine onafhankelijke Stichting NSWZ (Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid) liet regelmatig een vorm van protest horen over de gedwongen sluiting van zwembaden.

Nu pas presenteren de grote partijen binnen de zwembranche een campagne onder het motto ‘Zwemmen, ja graag!’. Met deze campagne willen de partijen in de zwembranche aandacht vragen voor de impact van de zwembadsluiting en aandacht vragen voor het belang van de zwemmers.

Zwemmen kan veilig en verantwoord en is noodzakelijk voor zowel de zwemveiligheid als de gezondheid. Daarom pleiten de partijen in de zwembadbranche voor een spoedige opening van alle zwembaden.

De campagne is opgezet door Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ), Vereniging Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen (WiZZ), Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en HISWA-RECRON.

Het is opvallend dat deze partijen nu met een campagne komen, het had al veel eerder moeten gebeuren. Het voelt dan ook als mosterd na de maaltijd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl