Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Burgerinitiatief De Waterman gewaardeerd, weer een jaar gered

De gemeenteraad van de gemeente Westland is akkoord gegaan om 75.000 euro beschikbaar te stellen voor het openhouden van openluchtzwembad De Waterman in Wateringen voor 2018. Het geld wordt grotendeels besteedt aan onderhoud en reparaties aan de baden en de technische installaties.

Om zoveel mogelijke de kosten te beperken voeren de vrijwilligers van Stichting Waterman de werkzaamheden zoveel mogelijk zelf uit. Sinds 2013 wordt het openluchtzwembad met succes geëxploiteerd door de stichting.

De toekomst van het zwembad is onderzocht en het is nu aan het volgende college van B & W en de nieuwe gemeenteraad om te beslissen hoe men verdergaat met het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.