Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Burger initiatief heeft succes

De gemeente Borger-Odoorn draagt de exploitatie van zwembad De Zwaoi in Valthermond over aan dorpsbedrijf De Ommezwaoi. De gemeente kan daarmee een bezuiniging doorvoeren, maar tegelijkertijd blijft het zwembad behouden. De gemeenteraad ging in november 2012 al akkoord en nu is het met de ondertekening definitief geworden. De gemeente blijft nog wel de komende twee jaar eigenaar van het bad. De Ommezwaoi huurt het zwembad en neemt de exploitatie over. De insteek van deze constructie is dat het dorpsbedrijf na de twee jaar het zwembad in zijn geheel overneemt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.