Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Buren’ renoveren binnen een jaar Dorper Esch

Een consortium van lokale bedrijven onder de naam ‘Noabers‘ heeft sport- en zwembad complex Dorper Esch binnen een jaar volledig gerenoveerd.

Het doelgroepenbad, wedstrijdbad en de sporthal hebben een complete make-over gekregen. Het vernieuwde Dorper Esch is verbouwd tot een modern en eigentijds sportcomplex.

Het is licht, open, eigentijds en functioneel geworden, met als primaire speerpunten zorg en sport. Met afstand is Dorper Esch in Denekamp het duurste project ooit binnen de gemeente Dinkelland.

Rond de 7,2 miljoen euro is er uitgetrokken voor de renovatie plus een bedrag van 9 miljoen euro voor het onderhoud over de komende 30 jaar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.