Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bungalows Center Parcs in de verkoop

Center Parcs gaat starten met de verkoop van een deel van de vakantiebungalows in Nederland verkopen aan particulieren. Met de eventuele opbrengst wil men de parken gaan opknappen en renoveren. Center Parcs Port Zélande gaat als eerste in de verkoop, men verwacht een opbrengst van ongeveer 99 miljoen euro.

Na Port Zélande wil men op termijn ook de bungalows van de 10 andere vakantieparken verkopen. De aankondiging van Center Parcs lijkt een reactie op prestigieuze plan van Roompot Vakanties om nieuwe parken te gaan ontwikkelen in Zeeland?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.