Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Buitenzwembaden in grote getale eerder open

Het lijkt wel of de oproep van ZwemRekreatie effect heeft gehad. Op tientallen locaties in Nederland gaan de buitenzwembaden eerder open dan gepland.

En dat is goed nieuws, men moet er nu van profiteren want met het weer weet je het maar nooit. Alles wordt het in het werk gezet op de baden te openen.

Hier alvast een aantal baden die eerder opengaan: De Ganzewiel in Raamsdonksveer, De Boskoele in Gorssel, Ariën Prins van Wijngaarden Bad in Hasselt, Buitenbad Mosaqua Gulpen, zwembad De Warande in Oosterhout, De Peppel in Ede, De Ganzewiel in Raamsdonkveer, De Vallei in Veenendaal, Het Ravijn in Nijverdal, De IJzeren Man in Vught en zwembad De Byvoorde in Wehl.

Een goed begin van het buitenzwemseizoen kan bijdragen aan een goed eindresultaat.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.