Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Buitenzwembad via de rechter toch open

Het blijft onrustig in Zoetermeer aangaande de exploitatie van zwembad Het Keerpunt. Sinds de overname door Sweet Lake Wellness zijn er regelmatig problemen. Deze keer ging het over de openstelling van het buiten zwembad. De rechter moest er aan te pas komen om het buiten zwembad te openen.

Met de overname van het recreatiebad en het buitenbad van Sweet Lake Wellness was afgesproken door het college dat het bad in de zomervakantie open zou gaan voor recreatiezwemmen. Toen het college ontdekte dat Sweet Lake Wellness niet van plan was om de deuren te openen, spande het college van B & W direct een kort geding aan. De rechter gaf Sweet Lake Wellness de gelegenheid om de zaken te regelen en het zwembad is inmiddels opengegaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.