Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Buitenzwembad Het Keerpunt dit jaar niet open

De wanprestatie van de eigenaar van zwembad Het Keerpunt is door de rechter voorlopig beloond. Eigenaar Sweet Lake Wellness hoeft, na het kort geding wat de gemeente Zoetermeer had aangespannen, het buitenzwembad niet te openen deze zomer.

Naar het oordeel van de rechter is op basis van onderzoek naar de technische- en onderhoudsstaat van het buitenzwembad dermate verwaarloosd dat openstelling deze zomer niet verantwoord is. De veiligheid van bezoekers kan niet worden gegarandeerd.

De rechter gaf wel aan dat Sweet Lake Wellness zwaar tekort is geschoten in de nakoming van de onderhoudsverplichting. Er is nog geen uitspraak gedaan en de zitting is voor twee weken geschorst.

Beide partijen zijn door de rechter wel opgeroepen om te overleggen en afspraken te maken voor de zomerperiode 2020.  De inwoners van Zoetermeer zijn nu aangewezen op zwembaden in de regio.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.