Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Buitenzwembad De Wetering in 2019 weer open

Het had zo mooi kunnen zijn, vorig jaar is besloten om het openlucht gedeelte van zwembad de Wetering in Houten weer te gaan openen.

Onder druk van een actie vanuit de bevolking en de steun van de politiek ging de gemeente overstag om het buitenzwembad een tweede leven te geven.

Maar er is meer tijd nodig om het zwembad gebruiksklaar te maken tot groot verdriet van de inwoners van Houten.

Het heeft allemaal te maken met de nieuwe aanbesteding van eind vorig jaar. Exploitant Optisport wil het zwembad duurzamer maken en daarvoor moeten er specifieke werkzaamheden plaatsvinden en dat heeft meer tijd nodig.

Om die reden kan er dus nog niet worden gezwommen komende zomer in het openluchtbad, maar zoals het gezegde zegt: wat in een goed vat zit verzuurt niet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.