Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Buitenbad Barendrecht inzet voor de verkiezingen

Wil je kiezers trekken dan is een nieuw zwembad of het voortbestaan van een zwembad een goed verkiezingspunt waar een partij zeker mee gaat scoren.

Binnen de gemeente Barendrecht wordt er al lang gesproken over het realiseren van een buitenbad naast het overdekte Inge de Bruijn zwembad.

Een lokale partij heeft deze wens van de bevolking meegenomen in het gepresenteerde verkiezingsprogramma voor volgend jaar.

De partij wil goede sport- en recreatievoorzieningen en gaat voor een gezond, vitaal en sportief Barendrecht.

Kosten voor een nieuw buitenbad zijn geschat op ongeveer 1 miljoen euro, afhankelijk van de uitvoering.

Het gaat de partij zeker veel stemmen opleveren want een zwemvoorziening is altijd een heel belangrijk verkiezingspunt voor de inwoners.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.