Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bronckhorst zoekt exploitanten

De gemeente Bronckhorst wil alleen het Hessenbad in Hoog Keppel overhouden als een basisvoorziening. B en W heeft een plan ontwikkeld om de zwembaden in Vorden, Steenderen, Zelhem en Hengelo te verzelfstandigen als er zich exploitanten melden die de baden willen overnemen. Onderdeel van het plan is dat de gemeente de toekomstige exploitanten eenmalig een bedrag ter beschikking stelt, namelijk 3,2 miljoen euro. Dit bedrag is als volgt verdeeld: 415.000 euro voor het bad in Steenderen, 443.000 euro voor het zwembad in Vorden, 1,2 miljoen euro aan het binnenbad in Zelhem en 471.000 euro voor Hengelo. Voorwaarde is wel dat de potentiele exploitanten voor 1 februari 2013 met een sluitend plan komen.

De zwembaden die onderdeel uitmaken van de gemeente Bronckhorst zijn: Het Elderink in Hengelo en het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen, openluchtbad  In de Dennen in Vorden, overdekt zwembad  de Brink in Zelhem en openluchtbad Hessenbad in Hoog Keppel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.