Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouwbedrijf nieuw zwembad in problemen

Het bouwbedrijf van het nieuwe zwembad in Andel, Peltenburg Bouw uit Groot-Ammers, heeft surseance van betaling aangevraagd, althans dat meldt de gemeente Woudrichem. De komende weken wordt meer duidelijkheid gegeven over de financiële positie van het bouwbedrijf. Het zwembad project staan onder leiding van hoofdaannemer De Wind Groep uit Drachten. Om die reden heeft de financiële situatie van Peltenburg geen directe gevolgen voor de gemeente. De Wind Groep gaat proberen eventuele vertraging zoveel mogelijk zien te voorkomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.