Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw nieuwe zwembad Culemborg gestart

De bouw van het nieuwe zwembad in Culemborg, wederom een 2521 Gewoon Zwemmen zwembad, is officieel gestart. Stichting Zwembad Culemborg heeft het geld aangetrokken om de bouw van het nieuwe 2521-zwembad in Culemborg te financieren. De lening van € 5,1 miljoen is voor veertig jaar aangegaan binnen de randvoorwaarden van de gemeente.

Burgland Bouw BV uit Dodewaard heeft van de Stichting Zwembad Culemborg de opdracht gekregen om het zwembad te gaan bouwen. De elektrotechnische en werktuigkundige installaties zullen worden aangelegd door Terberg Totaalinstallaties Utrecht BV. De waterbehandelingsinstallatie tenslotte, wordt door Lotec BV uit Eindhoven aangelegd.

Naar verwachting kunnen in het eerste kwartaal van 2016 de eerste baantjes in het nieuwe zwembad getrokken worden. Tot die tijd blijft zwembad De Meer geopend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.