Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw nieuwe Steur start, bouwer nog onbekend

De bouw van het nieuwe zwembad De Steur in Kampen gaat starten. Met het bouwrijp maken van de grond wordt het startsein gegeven. Alleen wie het zwembad daadwerkelijk gaat bouwen is nog steeds niet duidelijk, want de aanbesteding daarvoor loopt nog?

De exploitant is wel bekend, na veel verwarring rondom de aanbesteding gaat Sportfondsen Kampen het nieuwe zwembad exploiteren. De aanbesteding ging in eerste instantie  nog naar concurrent Optisport Exploitaties, maar de rechter besloot dat de aanbesteding over moest, lees de gerelateerde artikelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.