Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw nieuwe Plopsa zwem- en recreatiecomplex gestart

In Hannuit-Landen in Vlaanderen is begonnen met de bouw van een nieuwe Plopsaqua, het tweede waterpretpark van de Plopsa Group.

Het zwem- en recreatiecomplex krijgt een 25-meterbad met 8 banen, een instructiebad met 4 banen en er komt een groot recreatiebad met drie spectaculaire waterglijbanen.

Daarnaast komt er ook een golfslagbad, Wild River, playhouse, peuterbad, bubbelbaden, buitenzwembad, ligweide en sauna.

Bijzonder is het LED verlichtingssysteem wat voor verschillende thema’s en belevingen gebruikt kan worden.

Het zwem- en recreatie complex wordt 4.800 m2 en gaat 25 miljoen euro kosten. Als alles volgens plan verloopt gaat het complex eind 2020 open.

Op de foto in het midden Steve Van den Kerkhof (CEO Plopsa Group)

Plopsa Group maakt deel uit van het Belgisch entertainmentconcern Studio 100. Vorig jaar heeft het bedrijf een recordomzet van bijna 180 miljoen euro geboekt en de winst bedroeg bijna 69 miljoen euro. Studio 100 heeft inmiddels attractieparken in België, Duitsland, Nederland en Polen en wil nog verder uitbreiden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.