Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw nieuwe De Fluit start in 2015

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft een bedrag van 12,4 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de bouw van een nieuw zwembad. Het nieuwe zwembad De Fluit in Leidschendam zal bestaan uit een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een peuter/kleuterbad. Buiten komt alleen een waterspeeltuin, geen buitenbad. De verwachting is dat in 2015 de eerste paal voor het nieuwe zwembad de grond in gaat. Dit jaar vindt het aanbestedingstraject plaats. Het nieuwe zwembad De Fluit komt op de locatie van het huidige buitenbad. Zwembad De Fluit is 42 jaar oud en toe aan vernieuwing.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.