Welkom

splash3

Nieuws

Bouw en oplevering nieuwe Crommenije weer vertraagd

De nieuwbouw van het nieuwe zwembad in Krommenie verloopt totaal niet volgens verwachting en wethouder van Sport, Jeroen Olthof speelt hierin een centrale rol.

Eerst lukte het hem niet om een aannemer te vinden, die voor het beschikbare budget van 11 miljoen euro het zwembad kon bouwen, er moest 1 miljoen euro bij en nu gaat het buitenbad dit seizoen nog niet open.

Onvoorziene problemen met de sanering van de bodem liggen hieraan ten grondslag, alleen had dit uiteraard met een gedegen projectplanning kunnen worden ondervangen.

De wet van Murphy lijkt nu steeds meer van toepassing te worden op dit voor Nederlandse begrippen grote zwembadproject en misschien is de slechte aanbesteding wel de reden van dit alles.

En nu is door gemeente Zaanstad bekendgemaakt (20-04-2017) dat het bouwbudget met 350.000 euro weer omhoog is gegaan vanwege onverwachte complicaties…

Saillant detail, wethouder Olthof heeft onlangs bekendgemaakt om volgend jaar na de gemeenteraadsverkiezingen uit de politiek te stappen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl