Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw nieuw sportcentrum in Kapelle gestart

Het Sportcentrum Groene Woud (zwembad en sporthal) in Kapelle in Zeeland is dusdanig verouderd dat het aan vernieuwing toe is.

Voor 13 miljoen euro komt er een nieuw sportcomplex bestaande uit een zwembad met zes banen plus een beweegbare bodem en een sporthal.

De besluitvorming rondom het nieuwe complex is op basis van adviezen en overleg met alle betrokkenen en belanghebbenden van het zwembad en sporthal.

Het startschot voor de bouw is gegeven doordat de eerste paal de grond in is gegaan. Als alles volgens planning verloopt opent het complex in 2021? haar deuren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.