Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw multifunctioneel sportcomplex Valkenswaard gaat starten

Het is zover, de voorbereidingen van de bouw van het multifunctionele sportcomplex De Wedert in Valkenswaard zijn inmiddels begonnen.

Het nieuwe sportcomplex krijgt een nieuwe sporthal, het binnenbad van De Wedert wordt gerenoveerd, de kleedruimtes worden vervangen, het buitenbad krijgt een facelift, er komt een nieuwe centrale entree met bijbehorende horeca en er komt een fysiotherapiepraktijk. De nieuwe accommodatie wordt rond eind maart 2019 opgeleverd. De totale kosten bedragen bijna 7,5 miljoen euro.

In januari 2017 startte de aanbestedingsprocedure voor de bouw van het nieuwe sportcomplex. Na een gedegen beoordeling door verschillende commissies, bestaande uit een vertegenwoordiging van (sport)verenigingen, interne deskundigen van de gemeente Valkenswaard, externen waaronder vertegenwoordigers van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant en adviesbureau Synarchis is gekozen voor Vaessen Bouw.

Op de foto links Tom Haagmans, directeur van Vaessen Bouw en rechts projectwethouder Marcel Bax.

valkenswaard

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl