Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw Hardenbergs zwembad gaat starten

De eerste ontwerpen zijn gepresenteerd voor het nieuwe Hardenbergse zwembad. Het bekende architectenbureau Zwarts en Jansma uit Amsterdam gaat het ontwerp maken van het nieuwe bad aan de Sportboulevard in Hardenberg. Het bureau ontwierp eerder onderdelen van het stadion van AZ in Alkmaar, het Topsportcentrum in Rotterdam en zwembad De Schelp in Bergen op Zoom. BAM Utiliteitsbouw gaat het zwembad bouwen.

Met de bouw van het zwembad is een bedrag van 5,2 miljoen euro gemoeid en BAM ontvangt 1,2 miljoen euro voor het onderhoud gedurende een periode van 20 jaar. De bouw start 1 juni aanstaande en wordt een jaar na dato opgeleverd. Hardenberg krijgt dan een zwembad accommodatie met een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen, een bad van 15 x 10 meter voor doelgroepen en een bad voor peuters en kleuters. Daarnaast worden er nog enkele wellnessvoorzieningen getroffen zoals whirlpools en stoomcabines.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl