Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw Geusseltbad weer vertraagd

De bouw van het nieuwe Geusseltbad in Maastricht heeft opnieuw vertraging opgelopen. Vanwege het verzakken van een glazen pui zijn er scheuren ontstaan. Ook zouden er problemen zijn met de afvoer van het gebouw, waardoor na regen of sneeuw lekkages kunnen ontstaan. Het zwembad had in de zomer opgeleverd moeten worden. Er loopt een juridische procedure tussen de gemeente en de aannemer over de bouw. De bouw begon in 2010 en was begroot op zo’n 25 miljoen euro. Hoeveel duurder het project inmiddels is geworden, kan de gemeente nog niet zeggen. Het nieuwe bad moet drie bestaande, verouderde zwembaden in de Zuid Limburgse hoofdstad vervangen. Het Geusseltbad moet het duurzaamste zwembad van Nederland worden. Hopelijk wordt het niet het duurste.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.